خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

زارع‌پور: ثبت‌نام بسته هدیه اینترنت دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد

زارع‌پور: ثبت‌نام بسته هدیه اینترنت دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد وزیر ارتباطات ار تمدید مهلت ثبت نام بسته هدیه اینترنت دولت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۵۰۱۹

به گزارش راهبرد معارصر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: بسته هدیه اینترنت دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد و مردم می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند، این بسته را دریافت کنند.

 

وی هم‌چنین در پاسخ به سوالی درخصوص استقبال مردم از پیام‌رسان‌های داخلی بیان کرد: بر اساس نظرسنجی‌ها استقبال از پیام‌رسان‌های اجتماعی داخلی در یک سال و نیم اخیر حدود پنج برابر شده و امیدواریم افزایش یابد.

 

وزیر ارتباطات با اشاره به پرتاب ماهواره ثریا که در روزهای اخیر صورت گرفت اظهار داشت: دهمین ماهواره در دولت سیزدهم در حوزه فضایی اتفاق بزرگی بود که رخ داد؛ اولین پرتاب دی‌ماه 1400 صورت گرفت و تا دی‌ماه امسال در مجموع 10 پرتاب داشتیم که معادل 10 سال پیش از آن بوده است. پرتاب‌های دیگری نیز خواهیم داشت و انجام یک پرتاب، ثمره کارهایی است که صنعت فضایی کشور بر روی زمین انجام می‌دهد و تا وقتی ماهواره و محموله فضایی به فضا پرتاب نشود عموم جامعه از اقدامات آن‌ها مطلع نمی‌شوند.

 

زارع‌پور تصریح کرد: اتفاقی بزرگی در این عرصه رخ داد و این بود که برای اولین‌بار به مدار 750 کیلومتری دست یافتیم. ماهواره‌برهای ما در کلاس سبک و در مدار 500 کیلومتری تا 750 کیلومتری تثبیت شده است.

 

وی افزود: تلاش می‌کنیم محموله‌های سنگین‌تری در مدار 500 تا 750 کیلومتری قرار دهیم؛ هم‌اکنون محموله‌ی تا 100 کیلوگرمی را در این مدارها قرار داده‌ایم اما باید به چندصد کیلو نیز دست یابیم.

 

وزیر ارتباطات عنوان کرد: این مسیر با شتاب دنبال می‌شود؛ نگاه دولت سیزدهم به حوزه فضایی راهبردی است و شخص رئیس‌جمهور به شکل جدی این موضوع را دنبال می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار