پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

زارع‌پور: ثبت‌نام بسته هدیه اینترنت دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد

وزیر ارتباطات ار تمدید مهلت ثبت نام بسته هدیه اینترنت دولت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۵۰۱۹

به گزارش راهبرد معارصر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران گفت: بسته هدیه اینترنت دولت تا پایان دهه فجر تمدید شد و مردم می‌توانند با مراجعه به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند، این بسته را دریافت کنند.

 

وی هم‌چنین در پاسخ به سوالی درخصوص استقبال مردم از پیام‌رسان‌های داخلی بیان کرد: بر اساس نظرسنجی‌ها استقبال از پیام‌رسان‌های اجتماعی داخلی در یک سال و نیم اخیر حدود پنج برابر شده و امیدواریم افزایش یابد.

 

وزیر ارتباطات با اشاره به پرتاب ماهواره ثریا که در روزهای اخیر صورت گرفت اظهار داشت: دهمین ماهواره در دولت سیزدهم در حوزه فضایی اتفاق بزرگی بود که رخ داد؛ اولین پرتاب دی‌ماه 1400 صورت گرفت و تا دی‌ماه امسال در مجموع 10 پرتاب داشتیم که معادل 10 سال پیش از آن بوده است. پرتاب‌های دیگری نیز خواهیم داشت و انجام یک پرتاب، ثمره کارهایی است که صنعت فضایی کشور بر روی زمین انجام می‌دهد و تا وقتی ماهواره و محموله فضایی به فضا پرتاب نشود عموم جامعه از اقدامات آن‌ها مطلع نمی‌شوند.

 

زارع‌پور تصریح کرد: اتفاقی بزرگی در این عرصه رخ داد و این بود که برای اولین‌بار به مدار 750 کیلومتری دست یافتیم. ماهواره‌برهای ما در کلاس سبک و در مدار 500 کیلومتری تا 750 کیلومتری تثبیت شده است.

 

وی افزود: تلاش می‌کنیم محموله‌های سنگین‌تری در مدار 500 تا 750 کیلومتری قرار دهیم؛ هم‌اکنون محموله‌ی تا 100 کیلوگرمی را در این مدارها قرار داده‌ایم اما باید به چندصد کیلو نیز دست یابیم.

 

وزیر ارتباطات عنوان کرد: این مسیر با شتاب دنبال می‌شود؛ نگاه دولت سیزدهم به حوزه فضایی راهبردی است و شخص رئیس‌جمهور به شکل جدی این موضوع را دنبال می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر